(ВІДЕО) На околиці Бердянська правоохоронці виявили 3,3 тисячі літрів контрафактного спирту та вина

НАЗАД
29 листопада 2016 11:06

Учора ввечері, за попередньою інформацією оперативних підрозділів прикордонного відомства, співробітники спільної мобільної групи міжвідомчого цільового центру у складі військовослужбовців Держприкордонслужби,Національної поліції та представників

Учора ввечері, за попередньою інформацією оперативних підрозділів прикордонного відомства, співробітники спільної мобільної групи міжвідомчого цільового центру у складі військовослужбовців Держприкордонслужби, Національної поліції та представників фіскальної служби виявили 3,3 тисячі літрів контрафактного спирту та вина.

Так, учора, за ухвалою суду, на околиці м. Бердянськ спільною групою були перевірені гаражні приміщення громадянина України. У них виявили 25 пластикових ємностей з прозорою рідиною з характерним запахом спирту та однією ємністю із вином. Всього було виявлено 2900 літрів спирту та 400 літрів вина.

Виявлену речовину встановленим порядком вилучили для проведення подальших слідчих дій. Для внесення до ЄРДР  про виявлене кримінального правопорушення за ст. ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» були оформлені відповідні документи.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси