На кордоні з Румунією прикордонники затримали злісного порушника та виявили 9 ящиків сигарет

НАЗАД
10 серпня 2016 13:02

Учора ввечері прикордонники Чернівецького загону затримали розбишаку в пункті пропуску «Порубне» та виявили поблизу кордону з Румунією 9 ящиків сигарет.

Учора ввечері прикордонники Чернівецького загону затримали розбишаку в пункті пропуску «Порубне» та виявили поблизу кордону з Румунією 9 ящиків сигарет. 

Близько 22:00 на виїзд з України прибув мікроавтобус «Мерседес», який спробував позачергово заїхати на територію пункту пропуску. На неодноразові зауваження прикордонників про адміністративну відповідальність за вчинення протиправних дій, пасажир автомобіля висловлював невдоволення діями працівників пункту пропуску, при цьому використовував нецензурну лексику.

Під час спроби затримати громадянина, який своєю неадекватною поведінкою та діями створив перешкоду для здійснення пропуску транспортних засобів, чоловік штовхнув, а потім намагався вдарити прикордонника. Порушника було затримано і складено адміністративно-процесуальні документи щодо злісної непокори законним вимогам правоохоронців та порушення прикордонного режиму.  

Крім того, вчора увечері прикордонники відділу «Селятин» цього ж загону на «зеленому кордоні» виявили тютюнові вироби.  Сховок з 9 ящиками сигарет був прикиданий гіллям за 5 метрів від контрольно-слідової смуги та, очевидно, підготовлений до переміщення через кордон. Наразі тривають заходи з пошуку ймовірних власників покинутого товару.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси