На кордоні прикордонники виявили двох шахраїв та викрадений автомобіль

НАЗАД
15 квiтня 2017 10:03

На кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили двох чоловіків, яких розшукували правоохоронці, та викрадений автомобіль, що перебував в міжнародному розшуку.

Вчора на кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили двох чоловіків, яких розшукували правоохоронці, та викрадений автомобіль, що перебував в міжнародному розшуку.

Розшукуваних чоловіків виявили на Сумщині та Одещині. Один з них перетинав кордон в пункті пропуску «Бачівськ». Під час перевірки документів на нього спрацювала база даних. Прикордонний наряд з`ясував, що українець підозрюється у вчинені злочину за ознаками ст.190 КК України (Шахрайство). Наразі його передали співробітникам поліції в Сумській області.

Іншого громадянина України затримали прикордонники Ізмаїльського  загону в пункті пропуску «Усть-Дунайський-м/п». Порушника виявили на одному з суден, яке оформлялося на відхід з України. Відносно чоловіка діяло доручення правоохоронних органів, оскільки його розшукували за шахрайство.

Крім того, вчора прикордонники Луцького загону в пункті пропуску «Городище» виявили викрадений автомобіль «Ауді». Автівкою кордон перетинав громадянин Білорусі. У ході контролю на транспортний засіб спрацювала база даних Інтерполу. По даному факту було поінформовано Укрбюро Інтерполу в Києві.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси