На Закарпатті прикордонники виявили 7 нелегальних мігрантів з Непалу, Індії та Бангладешу

НАЗАД
13 серпня 2016 13:00

Сьогодні на Закарпатті співробітники Державної прикордонної служби України у двох випадках виявили групи нелегальних мігрантів, які намагалися незаконно перетнути державний кордон. Зазначимо, що до складу нарядів входили прикордонники строкової служби, я

Сьогодні на Закарпатті співробітники Державної прикордонної служби України у двох випадках виявили групи нелегальних мігрантів, які намагалися незаконно перетнути державний кордон. Зазначимо, що до складу нарядів входили прикордонники строкової служби, які нещодавно поповнили лави прикордонного відомства.

Так, близько другої ночі прикордонний наряд відділу «Вилок» Мукачівського загону, отримавши оперативну інформацію, виявив та затримав трьох чоловіків без документів. Вони стверджували, що є громадянами Індії. Наразі проводяться перевірочні заходи та встановлюються обставини правопорушення.

Також ще 4-х нелегальних мігрантів виявив прикордонний наряд відділу «Косине» цього ж загону. Їх без документів затримали за сто метрів від лінії державного рубежу. З їх слів стало відомо, що один із них є уродженцем Бангладешу, а троє інших – Непалу. Особи порушників та обставини правопорушення наразі з’ясовують.

Зазначимо, що усі виявлені нелегальні мігранти намагалися у незаконний спосіб потрапити до Угорщини.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси