На Закарпатті правоохоронці затримали групу осіб, яка причетна до викрадення транспортних засобів на території України

НАЗАД
02 вересня 2017 10:44

Учора прикордонники спільно зі співробітниками Національної поліції зупинили автомобіль «Хонда» та затримали 3 громадян України, відносно яких є орієнтування щодо причетності до викрадення транспортних засобів на території України.

Учора, в рамках проведення спільної прикордонної операції «Кордон-2017» та відпрацювання оперативної інформації Національної поліції, на контрольному посту «Нижні ворота», що на Закарпатті, прикордонники мобільної прикордонної застави «Мукачево» спільно зі співробітниками Національної поліції зупинили автомобіль «Хонда» 2007 року випуску італійської реєстрації та затримали 3 громадян України, відносно яких є орієнтування щодо причетності до викрадення транспортних засобів на території України. Під час затримання одна особа вдалася до втечі.

В подальшому проведено огляд цього транспортного засобу, в ході якого виявлено засоби для вскриття та взлому автомобілів.

Наразі відносно затриманих громадян та транспортного засобу проводяться слідчі дії. Осіб та автомобіль передано співробітниками Національної поліції в Закарпатській області.

Фото особи, яка втекла, доведено до прикордонних підрозділів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси