На Закарпатті, Буковині, Волині прикордонники активно протидіють контрабандистам сигарет

НАЗАД
03 липня 2017 14:32

Співробітники Держприкордонслужби активно протидіють тютюновим контрабандистам на кордоні. За декілька днів поспіль зафіксовано значне збільшення виявлення випадків прикордонниками незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон як в пунктах пропус

Співробітники Держприкордонслужби активно протидіють тютюновим контрабандистам на кордоні. За декілька днів поспіль зафіксовано значне збільшення виявлення випадків прикордонниками незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон як в пунктах пропуску, так і на «зеленому кордоні».

Так, сьогодні на Закарпатті в пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону спільно з митниками у подвійному днищі, в порогах та під захисною обшивкою коліс автомобіля «Форд» 2005 року випуску виявили 2670 пачок сигарет. Сума оцінки автомобіля, за кермом якого був громадянин України, склала майже 150 тисяч гривень. Сума оцінки сигарет встановлюється.

Крім того, сьогодні у цьому пункті пропуску прикордонники цього ж загону затримали чергову партію сигарет, яку наш співвітчизник намагався перевезти до Угорщини у легковому автомобілі «BMW». В результаті спільного з фіскалами огляду охоронці кордону виявили понад 540 пачок сигарет, що були приховані у порогах автівки. Загальна сума оцінки вилученого автомобіля 2003 року випуску та сигарет склала 167,5 тисяч гривень.

А на Буковині дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону учора вранці за 1,5 км від кордону виявив сховок із 2 700 пачками сигарет. Запаковані сигарети, очевидно, теж були підготовлені до переміщення через кордон.  

Також прикордонники відділу «Доманове» Луцького загону за 500 метрів від кордону з Білоруссю, на узбіччі дороги, виявили сумку. В ній знаходились 570 пачкок сигарет. Планується передача тютюнових виробів представникам ДФС.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси