На Вінниччині іноземці намагались підкупити прикордонника

НАЗАД
26 сiчня 2023 12:02

У пункті пропуску «Могилів-Подільський», двоє громадян Узбекистану запропонували хабар прикордоннику аби безперешкодно потрапити на територію України.

Таку «послугу» вони оцінили у 2000 доларів США. Чоловіки попередньо вже неодноразово намагались потрапити до України через різні пункти пропуску, але чіткої мети перебування в країні пояснити не могли, тому п’ять разів отримували відмову у перетині кордону.

Про спробу підкупу прикордонник сповістив керівництво та правоохоронців. Від запропонованих коштів охоронці кордону відмовилися, а правопорушникам доведеться відповідати згідно з чинним законодавством України, за ст.369 ККУ (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Заходи проводила спільна міжвідомча група у складі представників ВВВБ по Могилів-Подільському прикордонному загону ГВ ВВБ «Південь» Держприкордонслужби України, слідчого СУ ГУ НП у Вінницькій області під процесуальним керівництвом Вінницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси