На Прикарпатті матері Героя-прикордонника вручили державну нагороду

НАЗАД
29 березня 2024 11:00

Учора у Меморіальному сквері Івано-Франківська знову пролунав «Дзвін пам’яті». Очільники органів місцевої влади разом з військовослужбовцями та громадськістю провели спільну молитву та  хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність України.

Родинам загиблих військовослужбовців вручили посмертні нагороди за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Нагороду прикордонника Сергія ЛОМАКІНА отримала матір Героя  Галина Василівна. Указом Президента України молодшого сержанта Сергія ЛОМАКІНА нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Молодший сержант Сергій ЛОМАКІН мужньо та самовіддано виконував бойові завдання у складі підрозділів Чопського прикордонного загону. Брав безпосередню участь в обороні Донецької області. Своїм особистим прикладом стійкості та незламності разом з іншими захисниками стримував штурми окупаційних військ та не давав загарбникам можливості просунутися на цьому напрямку. Сергій Олександрович загинув смертю хоробрих 29 жовтня 2022 року, отримавши смертельне поранення під час танкового обстрілу позиції.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

Вічна пам'ять і шана Героям, які загинули за Україну!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси