На Одещині правоохоронці припинили діяльність, пов’язану з незаконною видачею страхових полісів

НАЗАД
22 грудня 2016 11:07

Учора співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками прокуратури та Національної поліції в м. Подільськ Одеської області припинили незаконну діяльність, пов’язану з видачею страхових полісів.

Учора співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками прокуратури та Національної поліції в м. Подільськ Одеської області припинили незаконну діяльність, пов’язану з видачею страхових полісів.

В ході проведення заходів по протидії протиправній діяльності на державному кордоні України співробітниками оперативно-розшукових підрозділів прикордонного відомства отримано інформацію про існування в м. Подільськ схеми оформлення та використання недійсних (підроблених) страхових полісів на транспортні засоби, в тому числі, які перетинають державний кордон України.

Спільною міжвідомчою групою було зупинено автомобіль з надписом «Страхування» під керуванням нашого співвітчизника. В ході обшуку автівки виявлено та вилучено бланки страхових компанії, протоколи перевірки технічного стану транспортного засобу, заповнені копії страхових полісів, заповнені акти виконаних робіт, бланки повідомлень по дорожньо-транспортним пригодам, талони страхування та грошові кошти на суму 950 гривень. Також були проведені обшуку за місцем проживання та колишнього проживання порушника, де виявлено документацію страхових фірм.

В ході опитування встановлено, що громадянин не є страховим агентом страхових компаній та не має юридичних прав здійснювати діяльність, пов’язану з видачею страхових полісів.

На даний час проводяться слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси