На Львівщині та Харківщині прикордонники затримали 3 іноземців, які намагались незаконно перетнути державний кордон

НАЗАД
22 березня 2017 12:04

Трьох громадян – Туреччини, Марокко та Узбекистану, які намагались порушити державний кордон, зупинили вчора прикордонники під час патрулювання держрубежу.

Трьох громадян  – Туреччини, Марокко та Узбекистану, які намагались порушити державний кордон, зупинили вчора прикордонники під час патрулювання держрубежу.

Про незнайомця арабської зовнішності, який прямував в бік кордону, інспектора прикордонної служби відділу «Шегині» Мостиського загону проінформували представники громадського формування. До вказаного місця негайно вибула група реагування відділу прикордонної служби та зупинила «мандрівника». Ним виявився 21-річний громадянин Туреччини, який підтвердив, що мав на меті незаконно порушити кордон з Польщею для подальшого працевлаштування.

Згодом, ще одного іноземця, вихідця з Марокко, який також мав намір незаконно потрапити до Польщі, зупинили прикордонники відділу «Краківець» цього ж  загону.

Стосовно обох громадян було складено документи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

А на Харківщині прикордонники відділлу  «Козача Лопань», в ході реалізації оперативної інформації, за кілька сотень від кордону з Росією, затримали громадянина Узбекистану. Чоловік прямував з України та намагався перетнути кордон поза пунктами пропуску. Наразі виявленого іноземця затримано до встановлення особи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси