На Львівщині перекрито канал переправлення ухилянтів через кордон

НАЗАД
29 березня 2024 14:22

Днями на Львівщині було ліквідовано нелегальний канал виїзду військовозобов’язаних за кордон. Його організував 29- річний львів’янин, якого викрили оперативники Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, за процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури спільно з оперативниками Управління міграційної поліції та слідчими Головного управління Національної поліції Львівської області.

Оперативниками встановлено, що організатор здійснював внесення даних чоловіків призивного віку до однієї з інформаційних систем, що давало їм право виїхати за межі України в умовах воєнного стану.

Під час проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного було вилучено речові докази та комп’ютерну техніку, що свідчить про його протиправну діяльність.

Львів’янину повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси