На Луганщині прикордонники зі складу Об’єднаних сил долучилися до марафону пам’яті

НАЗАД
26 вересня 2020 12:26

Трагічним став для України учорашній день. Адже на Харківщині загинули наші побратими-льотчики.

Так само трагічними є роки, починаючи з 2014 року. 2014-й видався найтрагічнішим в історії Луганського прикордонного загону. Від «кривавих рук» російського агресора загинуло 12 воїнів- прикордонників. У 2017 році  «кривавий ніж російського палача» перерізає ниточку життя ще двох героїв-прикордонників. Вони першими прийняли на себе удар агресора на східних рубежах нашої країни, та продовжували бути надійним щитом для мирних українців у період збройної ескалації конфлікту противником. 14 прикордонників Луганського загону вище за сласне життя поставили незалежність, суверенітет та територіальну цілісність своєї Батьківщини.

Тому в пам'ять про воїнів у містах Новопсков та Сєвєродонецьк, що на Луганщині,  прикордонники Луганського загону разом із мешканцями міст долучилися до всеукраїнського патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». 

Державний прапор України в руках, фото воїна-прикордонника на зеленій прикордонній футболці та кредо «Я біжу за побратима», - сьогоднішнє екіпірування прикордонників на марафоні пам’яті. 

Небесні Герої продовжують об’єднувати український народ. Черговий загальнодержавний захід проведений в пам'ять про загиблих є прикладом єднання, особливо у такі трагічні для України дні, коли  українці знову і знову продовжують вписувати своїх синів на сторінки загиблих за свою Батьківщину Героїв.

Світла та вічна пам'ять героям України…

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси