На Луганщині прикордонники виявили близько 8 тонн м’ясопродуктів, які порушники планували доставити в Росію

НАЗАД
03 листопада 2016 10:42

В рамках проведення спеціальної прикордонної операції «Кордон-2016» прикордонники Луганського загону спільно з військовослужбовцями Національної гвардії затримали вчора ввечері групу осіб. Порушники намагались перемістити до Росії значну партію м’ясопрод

В рамках проведення спеціальної прикордонної операції «Кордон-2016» прикордонники Луганського загону  спільно з військовослужбовцями Національної гвардії затримали вчора ввечері групу осіб. Порушники намагались перемістити до Росії значну партію м’ясопродуктів.

Прикордонний наряд та військовослужбовці Нацгвардії здійснюючи перевірочні заходи виявили поблизу річки Деркул чотири транспортних засоби «Газель» та «КамАЗ», а також затримали 4 громадян України. В автівках знаходилось близько 8 тонн морожених м’ясопродуктів. Даний товар ділки мали намір доставити на російський берег за допомогою човна.

Крім того, в рамках подальших пошукових заходів прикордонники затримали ще двох громадян України, які причетні до протиправної діяльності.

Порушників притягнули до адміністративної відповідальності, а  транспортні засоби та вантаж передали представникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси