На Харківщині прикордонники продовжують заходи протидії незаконному переміщенню товарів

НАЗАД
06 квiтня 2017 12:26

Як вже раніше повідомлялось, наприкінці березня цього року співробітники Держприкордонслужби в ході оперативно-розшукових заходів викрили схему незаконного переміщення товарів народного споживання, а також валютних цінностей через державний кордон України

Як вже раніше повідомлялось, наприкінці березня цього року співробітники Держприкордонслужби в ході оперативно-розшукових заходів викрили схему незаконного переміщення товарів народного споживання, а також валютних цінностей через державний кордон України.

За результатами, було затримано 3 громадян України. Під час проведення обшуків вилучено грошові кошти, банківські картки, чорнові записи бухгалтерії, гідравлічний прес для пакування товарів, оргтехніка та товари народного споживання на загальну суму близько 2,5 млн. гривень.

Продовжуючи подальші слідчі дії, учора оперативники Держприкордонслужби спільно з співробітниками ГУ ДФС у Харківській області провели черговий обшук в складських приміщеннях, які використовувалися для накопичення товарів.

За результатами проведених заходів правоохоронці затримали харків’янина 1987 року народження та вилучили обладнання, чорнові записи, мобільні телефони та товари народного споживання загальним об'ємом близько 15м3, які були підготовлені для переміщення через кордон до Росії. Наразі тривають подальші слідчі дії.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси