На Чернігівщині прикордонники виявили «Лексус» та «КІА», які розшукував Інтерпол

НАЗАД
01 липня 2017 10:48

В Чернігівській області на кордоні з Білоруссю співробітники Держприкордонслужби виявили 2 автівки, які розшукував Інтерпол. Обидві машини перетинали кордон в напрямку України в пункті пропуску «Нові Яриловичі». В міжнародному розшуку транспортні засоби з

Вчора в Чернігівській області на кордоні з Білоруссю співробітники Держприкордонслужби виявили 2 автівки, які розшукував Інтерпол. Обидві машини перетинали кордон в напрямку України в пункті пропуску «Нові Яриловичі». В міжнародному розшуку транспортні засоби знаходилися через викрадення.

Перша автівка «КІА» 2014 року випуску прибула в пункт пропуску вранці. Нею керував громадянин Білорусі. Під час прикордонного оформлення на транспортний засіб спрацювала база даних Інтерполу. Інший автомобіль «Лексус» 2011 року випуску в’їжджав в Україну через три години. Ним також керував громадянин сусідньої країни. Як і «КІА» «Лексус» знаходився в базі даних Інтерполу через викрадення, а викрали його в грудні 2014 року.

По даних фактах поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в Києві, а автомобілі передані співробітникам Нацполіції в Чернігівській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси