На Буковині та у пунктах пропуску на кордоні з Польщею прикордонники затримали контрабанду сигарет

НАЗАД
25 жовтня 2016 10:30

Співробітники Держприкордонслужби продовжують проводити посилені заходи по запобіганню переміщення через кордон контрабандних товарів.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують проводити посилені заходи по запобіганню переміщення через кордон контрабандних товарів.

Одного з порушників з контрабандним куривом затримали на Буковині прикордонники Чернівецького загону спільно з курсантами Національної академії Держприкордонслужби, які прибули у цей регіон на посилення охорони державного кордону. Всього біля затриманого українця виявили 10 ящиків сигарет. Зараз тривають заходи по пошуку його можливих спільників. А прикордонний наряд відділу «Нижні Петрівці» цього ж загону учора вночі виявив приховані біля загороджувального паркану 4 ящики сигарет, які невідомі підготували для подальшого переміщення через лінію держрубежу.

Ще у трьох випадках прикордонники виявили приховані 1790 пачок сигарет у пунктах пропуску. Перемістити їх під обшивкою багажного відділення, в пасажирському сидінні та в запасних колесах намагалися двоє наших співвітчизників та поляк. Товар прикордонники Львівського та Луцького загонів не пропустили у пунктах пропуску «Угринів», «Устилуг» та «Ягодин», що на кордоні з Польщею.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси