(ВІДЕО)На Буковині, щоб затримати зухвалого контрабандиста, прикордонникам довелося стріляти

НАЗАД
07 серпня 2016 13:41

Учора прикордонникам мобільного підрозділу Чернівецького загону довелося стріляти, аби вгамувати зухвальця, що погрожував фізичною розправою прикордонному наряду.

Учора прикордонникам мобільного підрозділу Чернівецького загону довелося стріляти, аби вгамувати зухвальця, що погрожував фізичною розправою прикордонному наряду.

Буковинця, який відмовився виконати законні вимоги прикордонного наряду, затримано учора на ділянці відділу «Фальків». Позашляховик, яким намагалися переправити сигарети через українсько-румунський кордон, був виявлений нарядом в контрольованому прикордонному районі.

Помітивши охоронців кордону, порушник спробував втекти автомобілем «УАЗ», намагаючись позбутися свого краму, а саме 6 ящиків сигарет. Далеко зухвальцю втекти не вдалося. Втікаючи від правоохоронців, його авто загрузло в багнюці, в результаті порушника було затримано. Та власнику транспортного засобу це не сподобалось. Він продовжував чинити опір, погрожуючи прикордонникам фізичною розправою. Правоохоронцям довелося здійснити попереджувальний постріл вгору, на що водій не відреагував.  В подальшому, аби все ж таки його вгамувати та затримати, прикордонником було здійснено ще один постріл з пристрою для відстрілу гумовими кулями, в результаті чого гумова куля влучила порушнику у ногу.   

Від надання  медичної допомоги чоловік відмовився. На даний момент затриманого разом із автомобілем та виявленими сигаретами передано співробітникам Національної поліції.

Нагадаємо, що наразі тривають посилені заходи з протидії незаконному переміщенню товарів через державний кордон в рамках чергової фази спеціальної операції «Кордон – 2016».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси