На Буковині прикордонники з пострілами затримали порушників з пакунками сигарет

НАЗАД
15 липня 2016 10:20

Щоденно співробітники Держприкордонслужби виявляють тютюнову контрабанду у пунктах пропуску та запобігають спробам її переміщення на ділянках «зеленого кордон». Черговим намірам порушників стали на заваді прикордонники Чернівецького та Мукачівського заго

Щоденно співробітники Держприкордонслужби виявляють тютюнову контрабанду у пунктах пропуску та запобігають спробам її переміщення на ділянках «зеленого кордон». Черговим намірам порушників стали на заваді прикордонники  Чернівецького та Мукачівського загонів.

Учора охоронці кордону відділу «Красноїльськ» затримали двох осіб, які планували у незаконний спосіб перенести 10 пакунків сигарет. Прикордонний наряд помітив підозрілих осіб приблизно за 500 метрів від лінії державного кордону. Під час затримання невідомі вдалися до втечі та не реагували на законні вимоги прикордонників. У ході переслідування правоохоронці були вимушені здійснили попереджувальні постріли вгору, що і змусило порушників зупинитися.  Затриманими виявилися 21 та 25-річний мешканці прикордонних сіл Сторожинецького району.

В даний час на затриманих чоловіків складено адміністративно-процесуальні документи. Сигарети у кількості 5000 пачок передано представникам ДФС у Чернівецькій області.

Ще у двох випадках затримували порушників із сигаретами прикордонники відділів «Ділове» та «Солотвино» Мукачівського загону.  

Так у ході моніторингу українсько-румунської ділянки кордону прикордонники відділу «Ділове» виявили нашого співвітчизника, який ймовірно причетний до протиправної діяльності. Крім того неподалік група реагування знайшла сховок із 6 пакунками сигарет, які в подальшому порушники планували перемістити через кордон. Також ще одного громадянина України з тютюновою контрабандою затримали прикордонники відділу «Солотвино». Він намагався перемістити до Румунії один ящик сигарет. На порушників складено відповідні документи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси