На Буковині прикордонники пострілами зупинили контрабандистів, які переправляли 12 ящиків сигарет

НАЗАД
08 травня 2017 09:23

Учора ввечері, у ході реалізації оперативної інформації, прикордонним нарядом відділу «Селятин» Чернівецького загону було припинено спробу контрабанди тютюнових виробів на українсько-румунській ділянці державного кордону.

Співробітники Держприкордонслужби в рамках операції «Кордон-2017» продовжують активно протидіяти проявам протиправної діяльності на кордоні.

Так, учора ввечері, у ході реалізації оперативної інформації, прикордонним нарядом відділу «Селятин» Чернівецького загону  було припинено спробу контрабанди тютюнових виробів на українсько-румунській ділянці державного кордону. 

Невідомих осіб з пакунками прикордонники помітили поблизу кордону. Аби уникнути відповідальності правопорушники вдались до втечі. Щоб зупинити зловмисників правоохоронцям довелось здійснити попереджувальні постріли вгору АКС-74. У результаті оперативних дій, прикордонниками було затримано 2 громадян України та 12 ящиків тютюнових виробів.

Усіх затриманих та виявлені майже 6 тисяч пачок сигарет було доставлено в прикордонний підрозділ. Відносно затриманих осіб було складено протоколи адмінправопорушення, а оцінку їх дій визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси