На Буковині, Закарпатті та Волині прикордонники не допустили переміщення понад 4 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
03 листопада 2016 11:40

Цієї ночі у пункті пропуску «Порубне», що на Буковині, прикордонники Чернівецького загону та митники виявили та вилучили сигарети, які приховано намагався перевезти до Румунії 24-річний буковинець.

Цієї ночі у пункті пропуску «Порубне», що на Буковині, прикордонники Чернівецького загону та митники виявили та вилучили сигарети, які приховано намагався перевезти до Румунії 24-річний буковинець. Тютюнові вироби оглядова група знайшла у паливному баку під час поглибленого огляду автомобіля «Фольксваген». У сховку українець намагався перемістити 435 пачок сигарет марки «Rothmans». Разом із куривом водій позбувся і свого автомобіля, який оцінено у 40 тисяч гривень.  

Крім того, вчора пізно увечері на ділянці відділу прикордонної служби «Черепківка» не допущено переміщення до Румунії трьох пакунків із сигаретами. Оперативники Західного регіонального управління помітили трьох осіб, які із ящиками на плечах рухалися вбік кордону. Під час спроби затримати порушників, останні покидали свої ноші та вдались до втечі, користуючись темною порою доби та лісистою місцевістю. Тютюнові вироби у кількості 2900 пачок марок «Ашіма» та «Марбле» доставлено до прикордонного підрозділу, в подальшому їх передадуть представникам ДФС у Чернівецькій області. Пошук власників покинутого товару триває.

А на Закарпатті та Волині ще у трьох пунктах пропуску прикордонники Мукачівського та Львівського загонів  спільно з митниками  не допустили незаконного переміщення 745 пачок сигарет. Сховки з куривом були знайдені в паливному баку, в рамі за заднім колесом, під обшивкою сидіння іномарок, якими наші співвітчизники їхали за кордон через пункти пропуску «Лужанка», «Косино» та «Грушів». У двох випадках із трьох вищезгаданих на сховки з куривом зреагували службові собаки, натреновані на пошук тютюну.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси