Моряки-прикордонники розпочали практичні навчання на судні-тренажері «Новий Донбас»

НАЗАД
14 березня 2017 15:21

Сьогодні курсанти Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони, в рамках базової підготовки військовослужбовців за контрактом, розпочали практичні заняття на базі судна-тренажера «Новий Донбас» навчального центру ПрАТ «Українське Дунайськ

Сьогодні курсанти Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони, в рамках базової підготовки військовослужбовців за контрактом, розпочали практичні заняття на базі судна-тренажера «Новий Донбас» навчального центру ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство».

Навчання будуть тривати протягом місяця. Кожен із курсантів практично відпрацює навики боротьби з пожежею на судні, навчиться використовувати як індивідуальні, так і колективні засоби рятування на воді. Також військовослужбовці опанують спуск на воду рятувальних шлюпок та плотів, запуск їх двигунів та відпрацюють стрибки у воду із рятувальними засобами.

Ці навчання є завершальною частиною базової підготовки моряків-прикордонників. Після її закінчення військовослужбовці прибудуть  для проходження служби у підрозділи морської охорони Державної прикордонної служби України. 

Варто зауважити, що, завдяки тісній багаторічній співпраці між цивільними моряками-дунайцями та прикордонною морською альма-матер, військовослужбовці прикордонного відомства мають змогу значно  півищити свій рівень професійної підготовки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси