Мобільні пристрої тримають лідерство

НАЗАД
16 сiчня 2022 10:06

Кількість користувачів смартфонів серед відвідувачів офіційного вебсайту Держприкордонслужби dpsu.gov.ua невпинно зростає

За підсумками 2021 року більшість користувачів відвідувала вебсайт саме з мобільних пристроїв – понад 2,2 млн людей. Упродовж року цей показник додав більше 100 тис. нових абонентів. Окрім того, сюди ж можна додати і близько 36 тисяч користувачів планшетів. Водночас зі стаціонарних комп’ютерів та ноутбуків dpsu.gov.ua відвідували менш як 750 тисяч осіб і цей показник втратив щонайменше 30 тис., у порівнянні з аналогічним показником на початку минулого року.

У прагненні бути зручнішою для людей Державна прикордонна служба дотримується принципу універсального дизайну вебсайту, що дозволяє користуватись ресурсом абсолютно всім без особливої адаптації. Для прикладу, відеоматеріали супроводжуються субтитрами, які дозволяють отримувати інформацію як людям із порушенням слуху, так і людям, які краще сприймають інформацію візуально або не мають можливості вмикати звук у певний момент.

Такі кроки сприяють розвитку безбар’єрності відомства та ще зручнішому перетинанню державного кордону

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси