Мінівен з невідповідністю – прикордонники виявили майже непомітну різницю номерів

НАЗАД
26 листопада 2017 13:20

У пункті пропуску «Йосипівка» прикордонники Подільського загону перевіряли автомобіля «Рено Еспейс», котрий прибув на в’їзд в Україну під керуванням нашого співвітчизника

У пункті пропуску «Йосипівка» прикордонники Подільського загону перевіряли автомобіля «Рено Еспейс», котрий прибув на в’їзд в Україну під керуванням нашого співвітчизника.

У ході проведення візуального огляду інспектор прикордонної служби засумнівався у законності перетину транспортним засобом державного кордону України.

Автомобіль вивели із загального потоку для проведення повної ідентифікації, під час якої правоохоронці з’ясували, що номер кузова транспортного засобу не збігається з номером кузова вказаним у свідоцтві про реєстрацію. Секрет невідповідності крився за схожістю літери «О» та цифри «0».

Дії водія транспортного засобу містять ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин, яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси