Комплектуючі до сільгосптехніки на 200 тисяч гривень прикордонники виявили в поїзді, що слідував до Москви

НАЗАД
29 жовтня 2016 12:04

У залізничному пункті контролю «Харків - пасажирський», під час перевірки поїзду «Кривий Ріг - Москва», прикордонники Харківського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили партію прихованих комплектуючих до сільськогосподарської техніки.

Вчора, у залізничному пункті контролю «Харків - пасажирський», під час перевірки поїзду «Кривий Ріг - Москва», прикордонники Харківського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили партію прихованих комплектуючих до сільськогосподарської техніки.

Інформацію про можливе незаконне переміщення запчастин завчасно отримали оперативні співробітники прикордонного відомства. Реалізовуючи отримані дані, в одному з вагонів, в між стельовому просторі двох купе було виявлено 11 сумок. В них знаходилися різноманітні комплектуючі до сільгосптехніки. Власницею знахідки виявилась 58-річна громадянка України, мешканка Кривого Рогу.

Наразі, товар передано представникам фіскальної служби для складання відповідних документів. Попередня вартість вилучених предметів становить 200 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси