Кінологічний навчальний центр приймає молоде поповнення

НАЗАД
14 квiтня 2021 13:07

Весняний призов на строкову військову службу триває.

Перші військовослужбовці строкової служби призову «Весна-2021» уже прибули до Кінологічного навчального центру Держприкордонслужби. Це 25 юнаків з Волинської області.

Майбутні охоронці кордону пройшли медкомісію та отримали повний комплект речового майна, після чого одягли камуфляж та вперше стали у стрій.

Попереду у них загальновійськова підготовка. Їх навчатимуть тактики прикордонної служби, військової та фізичної підготовки, особистої безпеки та багатьом іншим дисциплінам, необхідним для формування первинних навичок для подальшої служби на кордоні.

По завершенню підготовки та складання Військової присяги новоспечені прикордонники будуть направленні в підрозділи охорони державного кордону для подальшого проходження служби.

Тож бажаємо молодому поповненню успіхів в опануванні військової справи та з честю і гідністю виконувати завдання з охорони державних рубежів.

Зазначимо, що цьогоріч Держприкордонслужба приймає у лави прикордонників 2500 призовників строкової служби, з яких понад 1000 будуть проходити підготовку у Кінологічному навчальному центрі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси