Їм можна довірити найскладніше

НАЗАД
24 жовтня 2021 09:24

Для охоронців державних рубежів службові собаки завжди були надійними помічниками, яким можна довірити найскладніше: пошук вибухівки, наркотиків чи затримання порушників.

В цьому переконаний і прикордонник Артем Мергур’єв. Він обрав почесну та відповідальну справу- охороняти державні рубежі в парі з чотирилапим напарником.

Його надійним помічником став Стек - спеціальний службовий собака породи бельгійська вівчарка-малінуа. На навчання до Кінологічного навчального центру ця пара приїхала з Одеського прикордонного загону.

«Бути кінологом – справа не з легких, адже собака потребує постійної уваги, потрібно бути наполегливим та терплячим, а головне – любити собак. Саме через любов до собак я вирішив пов’язати своє життя з кінологією», - поділився прикордонник.

Артем зі своїм чотирилапим вихованцем проходять курс навчання з пошуку зброї та вибухових речовин. Пошук вибухівки для собак – одне з найскладніших завдань. Тут важлива повна взаємодія у кінологічній парі.

Аби стати справжніми професіоналами, Артем та його напарник Стек постійно займаються та вдосконалюють свої навики, щоб по завершенні навчання разом охороняти державні рубежі. І тепер вони не лише напарники на службі, а й вірні друзі у житті.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси