Хвилина мовчання воїну-прикордоннику Олексію Виноградському

НАЗАД
18 березня 2024 09:00

У місті Подільськ, що на Одещині, в останню путь провели бойового побратима – сержанта Державної прикордонної служби України Олексія Виноградського.

Олексій Васильович Виноградський народився та виріс у місті Подільськ. Закінчив місцевий ліцей, а згодом здобув освіту у морехідному фаховому коледжі в місті Одеса.

В 2014-2015 роках брав участь у проведенні антитерористичної операції на сході України, де мужньо та самовіддано виконував свій військовий обов’язок в лавах Збройних Сил України.

У перші дні повномасштабного вторгнення без жодних вагань став на захист Батьківщини. У березні 2022 року призвався на військову службу під час мобілізації до Подільського прикордонного загону.

Згодом військовослужбовець вирушив на схід України, де спільно з бойовими побратимами зі «Сталевого кордону» вів нищівну боротьбу з ворожою силою окупанта на найгарячіших напрямках фронту.

13 березня 2024 року під час виконання бойових завдань поблизу села Охрімівка Харківської області, обірвалося життя мужнього воїна, вірного сина України сержанта Олексія Виноградського.

Доброзичливий, завжди готовий прийти на допомогу, жартівливий - саме таким Олексій Васильович залишиться в памʼяті своїх товаришів.

Щирі співчуття рідним та близьким.

Вічна пам’ять та шана полеглим у боротьбі за свободу і незалежність!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси