Групу нелегалів затримали прикордонники на Закарпатті

НАЗАД
18 серпня 2017 11:44

Сьогодні вночі поблизу населеного пункту Невицьке, що на Закарпатті, прикордонники Чопського загону затримали 3 громадян Бангладеш.

Сьогодні вночі поблизу населеного пункту Невицьке, що на Закарпатті, прикордонники Чопського загону затримали 3 громадян Бангладеш. Інформацію про можливу спробу порушення державного кордону прикордонникам надали співробітники оперативного підрозділу Держприкордонслужби. З метою пошуку та затримання правопорушників від відділу «Гута» було негайно вислано групу реагування. Виявлені невідомі особи прямували у бік українсько-словацького кордону, але їхнім планам завадили прикордонники.

Затриманих правопорушників доставлено на відділу прикордонної служби для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. Після встановлення особ їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст.204-1 КупАП «Порушення або спроба порушення державного кордону».

Також, учора прикордонники Чопського загону у співпраці зі словацькими колегами затримали громадянина України, який незаконно перетнув державний кордон. Під час спільного патрулювання на ділянці відповідальності відділу «Княгиня» правоохоронці помітили невідому особу, яка саме переходила на територію Словацької Республіки. Чоловіка затримано та притягнуто до адміністративної відповідальності. Вид покарання за скоєне правопорушення йому визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси