Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський нагородив прикордонників Харківського загону

НАЗАД
02 липня 2024 13:33

30 захисників Харківщини отримали нагороди Головнокомандувача Збройних Сил України Золотий Хрест, Срібний Хрест та відзнаки Міністерства оборони України: медалі «За сприяння Збройним Силам України», «Захиснику України», «За сприяння обороні» та нагрудні знаки «Знак пошани».

Прикордонники відзначилися у бойових діях на Харківському та Бахмутському напрямках. Тут упродовж багатьох місяців вони мужньо боронили й продовжують захищати українську землю від російських окупантів.

«Дякую кожному з вас за стійкість, мужність і героїзм, за захист нашої країни. Ваша відвага та мужність – приклад для всього світу, як потрібно боротися за свою землю. Пишаюся славними воїнами прикордонниками та дякую за цю важку роботу. Ці нагороди – доказ вашої незламності. Переконаний, що завдяки таким як ви, ми неодмінно здобудемо таку бажану та неминучу нашу Перемогу! Слава Україні!», – сказав генерал-полковник Олександр Сирський.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси