Голова Держприкордонслужби зустрівся з керівником Програми з питань експортного контролю та безпеки кордонів Посольства США в Україні

НАЗАД
15 серпня 2024 11:19

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко провів ознайомчу зустріч з новопризначеним керівником Програми з питань експортного контролю та безпеки кордонів Посольства США в Україні паном К’юангом Нгуємом.

Під час зустрічі генерал-лейтенант Сергій Дейнеко, К’юанг Нгуєн та Регіональний радник з прикордонної безпеки Програми пан Байрон Баггетт обговорили поточний стан реалізації спільних проєктів міжнародної технічної допомоги та ініціатив, а також подальші стратегічні напрями співробітництва у сфері нарощування національної й регіональної прикордонної безпеки.

Також американським партнерам було наголошено на існуючих ризиках та загрозах, а також умовах, в яких прикордонне відомство України виконує завдання із охорони та захисту державного кордону.

Учасники зустрічі окремо обговорили важливість розвитку системи охорони та захисту державного кордону в розрізі зростаючих гібридних загроз національній і міжнародній безпеці та досягли спільного розуміння щодо необхідного спектру заходів, які мають бути проведені у тісній взаємодії.

Програма з питань експортного контролю та безпеки кордонів США є багаторічним та надійним партнером Державної прикордонної служби України, що підтверджується ефективною імплементацією низки спільних проєктів у сфері підвищення потенціалу прикордонних підрозділів, інтеграції сучасних прикордонних технологій та морської прикордонної безпеки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси