Двох шахраїв та викрадений у Німеччині автомобіль виявили прикордонники за базою Інтерполу

НАЗАД
21 вересня 2017 11:53

Учора на вхід в Україну у пункт пропуску «Кучурган» прийшов громадянин Молдови, який прямував до Одеси.

Учора на вхід в Україну у пункт пропуску «Кучурган» прийшов громадянин Молдови, який прямував до Одеси. Під час здійснення прикордонного контролю наряд з перевірки документів зафіксував спрацювання бази даних Інтерполу.

Подорож злочинця, якого розшукували в Молдові з вересня 2009 року за привласнення чужого майна шляхом шахрайства, завершилася металевими браслетами в українському пункті пропуску.

Прикордонники Білгород-Дністровського загону передали затриманого представникам Національної поліції.

Ще одного іноземця, який перебував у міжнародному розшуку, затримали охоронці кордону у столичному аеропорту «Київ».

Громадянин Республіки Кіпр прибув в Україну рейсом «Анкара-Київ». Під час проходження процедури паспортного контролю стосовно чоловіка 1974 року народження спрацювала база Інтерполу. Іноземець був у розшуку з початку 2017 року за вчинення правопорушення, пов’язаного з шахрайством.

Наразі особу затримали та передали співробітникам Нацполіції.

Доповнило добовий перелік здобутків прикордонників ще одне затримання, яке стало можливим завдяки спрацюванню бази даних Міжнародної поліцейської організації. Так, учора ввечері в пункті пропуску «Виступовичі» прикордонники відділу «Овруч» Житомирського загону виявили викрадений у Німеччині автомобіль.

Під час здійснення контрольних заходів на «Мерседес», яким керував громадянин Білорусі, відбулось спрацювання бази даних, згідно з якою транспортний засіб знаходиться в розшуку. Як з’ясували прикордонники, машину шукають вже упродовж трьох років. Цю інформацію підтвердили працівники Укрбюро Інтерполу в Києві.

Автомобіль встановленим порядком передали співробітникам Овруцького відділення Національної поліції в Житомирській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси