Двох громадян Азербайджану покарали за спробу дачі хабарів прикордонникам

НАЗАД
20 жовтня 2017 15:19

Днями завершились провадження відносно обох громадян Азербайджану, за результатами яких, їх визнано винними та накладено штрафи 9 та 12 тисяч гривень відповідно.

Двох громадян Азербайджану, які намагались підкупити співробітників прикордонного відомства в пунктах пропуску, суд визнав винними та наклав штрафи розміром 9 та 12 тисяч гривень.

Так, 7 жовтня цього року на Одещині в пункті пропуску «Іллічівський-МТП» під час паспортного контролю громадянин Азербайджану запропонував прикордонникам відділу «Чорноморськ» 200 доларів США за безперешкодний в’їзд на територію України, таким чином приховати свої проблеми із законом.

А 5 жовтня в пункті пропуску «Доманове» охоронці кодону Луцького загону у ході здійснення заходів контролю пасажирів рейсового автобусу «Камянець-Подільський-Брест» у одного із пасажирів, також громадянина Азербайджану, виявили у паспортному документі підроблені відмітки про перетин державного кордону України. Для позитивного вирішення питання, іноземець запропонував співробітнику прикордонного відомства хабар у розмірі 50 доларів США та 600 гривень.

Від неправомірної вигоди правоохоронці звісно відмовився, а факти дачі хабарів були задокументовані. На порушників були складені протоколи за статтею 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Справи були скеровані до суду.

 Днями завершились провадження відносно обох громадян Азербайджану, за результатами яких, їх визнано винними та накладено штрафи 9 та 12 тисяч гривень відповідно. У другому випадку порушнику заборонили в’їзд до України протягом трьох років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси