Два роки тому прикордонники вступили в бій з російською ДРГ в районі Красної Талівки

НАЗАД
26 серпня 2016 11:12

На Луганщині, співробітники Держприкордонслужби спільно із родичами загиблих, вшанували пам'ять підполковника Пікуса Євгенія Михайловича, старшого прапорщика Фірсова В'ячеслава Олександровича, старшого прапорщика Арнаута Дмитра Ілліча, молодшого сержанта

На Луганщині, співробітники Держприкордонслужби спільно із родичами загиблих, вшанували пам'ять підполковника Пікуса Євгенія Михайловича, старшого прапорщика Фірсова В'ячеслава Олександровича, старшого прапорщика Арнаута Дмитра Ілліча, молодшого сержанта Сороченка Олега Сергійовича та усіх воїнів, хто віддав життя за Україну. 

Заходи проходили у відділі прикордонної служби «Красна Талівка» Луганського прикордонного загону біля пам’ятної дошки. Її відкрили минулого року, на честь охоронців кордону, які героїчно загинули, відбиваючи вторгнення російських диверсантів.

«Сьогодні, два роки потому, ми вшановуємо пам'ять наших героїв-прикордонників. Мужність і героїзм загиблих воїнів є для всіх нас прикладом самовідданого служіння Батьківщині, Українському народові, патріотизму і вірності військовому обов’язку, стійкості і витримки в ім’я миру в нашій державі, в ім’я збереження її цілісності. Нехай пам’ять про наших побратимів та усіх громадян України, які загинули, захищаючи її незалежність завжди буде в наших серцях та спогадах» – зазначив заступник начальника штабу Луганського прикордонного загону підполковник Михайло Нікулін.

Нагадаємо, що 25 серпня 2014 року в бою з диверсійно-розвідувальною групою, яка перетнула кордон з території Росії при підтримці російської авіації та БТР на ділянці відділу прикордонної служби «Красна Талівка» загинули наші побратими, які до останнього подиху залишалися вірними присязі та виконували свій військовий обов’язок: захищали кордон України.

 

Вічна пам'ять загиблим воїнам-героям.

 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси