Діти прикордонників повернулися з оздоровлення в Угорщині

НАЗАД
10 вересня 2024 14:18

У співпраці та за підтримки Посольства Угорщини в Україні, Західним регіональним управлінням Держприкордонслужби України було організовано заходи з відпочинку та оздоровлення дітей за кордоном. Можливість відвідати Угорщину отримали діти, батьки яких перебували у полоні, а також діти учасників бойових дій, у тому числі й тих, які наразі протистоять збройній агресії рф.

Юних «прикордонників» гостинно прийняли у таборі громадської організації «Асоціація Ракоці». Під час дозвілля діти мали змогу не лише відпочити, а й з користю та веселощами провести свій час. Спортивні розваги з елементами змагань, участь в інтерактивних іграх, виступи на вечорах талантів, водні розваги у басейні та вечірні дискотеки, безумовно, запам’ятаються їм надовго.

Найяскравішим зі спогадів залишиться екскурсія найдовшим пішохідним мостом у світі. Його довжина – 700 метрів, а над землею він простягнувся на висоті 80 метрів. Звідси юні туристи мали змогу споглядати чудові краєвиди на гори Земплен і навколишні ліси.

Щиро вдячні усім, хто доклав зусиль задля організації цієї чудової подорожі. Дякуємо за підтримку України та нашого майбутнього.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси