Чергових «фішкарів» з радіостанціями, які начебто збирали ягоди та гриби, виявили прикордонники

НАЗАД
19 липня 2016 12:39

Співробітники Держприкордонслужби щоденно вживають активні дії з метою недопущення незаконного переміщення через державний кордон підакцизних товарів, в тому числі реалізовується і спектр превентивних заходів.

Співробітники Держприкордонслужби щоденно вживають активні дії з метою недопущення незаконного переміщення через державний кордон підакцизних товарів, в тому числі  реалізовується і спектр превентивних заходів.

Щоденно учасники незаконної діяльності намагаються викрити систему охорони державного рубежу для якнайшвидшого та безкарного його порушення.  Одним із елементів такої протиправної схеми являється ведення розвідки «фішкарями». Учора прикордонники відділу «Грабове» Луцького загону виявили ймовірно причетних до такої активності двох невідомих, які поблизу кордону оглядали місцевість та поводили себе начебто як збирачі грибів та ягід.

Під час перевірки документів, що посвідчують особи у громадян не виявилось,  а у рюкзаку в одного з них було виявлено дві радіостанції. Можливу причетність, 22- та 25-річних місцевих мешканці с. Забужжя, до протиправної діяльності перевіряють правоохоронці.

Нагадаємо, нещодавно прикордонники відділу «Рівне» Луцького загону виявили підлітків, основним завданням яких було також ведення прихованого спостереження за діями українських та польських прикордонних нарядів, інформування організаторів контрабанди та перенос ящиків з куривом до транспортного засобу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси