Безпека дітей в пріоритеті. На Житомирщині прикордонники провели для дітей цікаві та пізнавальні заняття

НАЗАД
03 травня 2024 08:50

Впродовж цього тижня в навчальних закладах проходять дні безпеки життєдіяльності. На запрошення директора одного із ліцеїв, розташованого в прикордонні Житомирщини, військовослужбовці 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців провели для дітей урок безпеки в рамках національно-патріотичного виховання.

Прикордонники для ліцеїстів розгорнули декілька локацій, на яких демонстрували техніку, озброєння, засоби радіаційного захисту, проводили практичні заняття з тактичної медицини та навчали працювати з приладами для вимірювання радіаційного фону.

Метою зустрічі прикордонників й вихованців ліцею було ознайомлення останніх з такими поняттями, як «безпека» й «небезпека». Прикордонники навчали учнів реально оцінювати різні ситуації, розвивати здатність орієнтуватися в небезпечних для життя і здоров’я обставинах. Розширювали знання підростаючого покоління про правила поведінки в школі й на вулиці. Правильно діяти під час повітряної тривоги. Окремо розповідали про мінну небезпеку та правила евакуації з небезпечних районів перебування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси