Автомобілі, що літають – вже у «Борисполі»

НАЗАД
14 квiтня 2021 10:16

Троє винахідливих громадян Грузії вчора намагалися відлетіти з України рейсом «Київ – Лондон».

Під час проходження процедури паспортного контролю іноземці надали паспорти громадян Латвії. Прикордонники одразу ж виявили підробку цих документів, у яких було замінено сторінки із установчими даними.

Більше того – на сторінках із відмітками про в’їзд на територію України всі три документи мали відмітку неіснуючого «Автомобільного пункту пропуску «Бориспіль».

У ході подальшої співбесіди прикордонники встановили, що особи є громадянами Грузії, які декілька днів тому прибули в Україну авіарейсом з Тбілісі за своїми дійсним закордонними паспортами. Підроблені документи, зі слів громадян Грузії, вони придбали у невідомих осіб в Україні виклавши по 500 євро за кожен.

З метою встановлення осіб та з’ясування всіх обставин правопорушення, «мандрівників» затримали. Їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.204 КУпАП, а також прикордонники надіслали повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак правопорушення за ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси