97% персоналу прикордонного вишу повністю вакциновані. Імунізація триває

НАЗАД
23 жовтня 2021 12:08

У Національній академії Держприкордонслужби України триває вакцинація персоналу з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

97% особового складу прикордонного вишу пройшли повний курс вакцинації. Щеплення проводиться на базі відділу охорони здоров’я Національної академії  бригадами медиків МОЗ та МВС України з обов’язковим оглядом лікаря та подальшим наглядом медичного персоналу. Військовослужбовці та працівники прикордонного вишу з належною відповідальністю віднеслись до необхідності вакцинації, адже наразі це найбільш дієвий засіб стримування розповсюдження інфекційної хвороби, яку спричиняє вірус SARS-CoV-2.

Додамо також, що від початку розповсюдження та перших обмежувальних заходів в Україні щодо протидії епідемії у Національній академії Держприкордонслужби України активно застосовують всі засоби захисту персоналу, які використовуються для боротьби з COVID-19: носіння засобів індивідуального захисту, дезінфекцію приміщень, температурний скринінг, контроль за персоналом, який контактував з хворими на COVID-19 та інші.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси