54 книги з початку карантину

НАЗАД
06 жовтня 2020 14:11

Стільки прочитала Вікторія Ганаба – переможниця фотоконкурсу, який до Всесвітнього дня бібліотек провели у Національній академії Держприкордонслужби України.

Фотоконкурс організували щоб привернути увагу до бібліотек, літератури, заохотити молодь до читання та саморозвитку. А приклад переможниці, яка є курсанткою 3-го  курсу факультету забезпечення оперативно-службової діяльності, справді надихає. Те, що прикордонниця з початку карантину прочитала 54 книги, вона не вважає неабияким досягненням і прагне до кінця року довести цю цифру до 100.

Щоб знайти та об'єднати людей, які так само люблять літературу, Вікторія веде у Фейсбуці тематичну сторінку «Книжкова шафа», на якій викладає власні рецензії на популярні книги, ділиться своїми враженнями від прочитаного та пропонує підписникам обговорити той чи інший твір. На сторінку Вікторії вже підписалися чимало курсантів прикордонного вишу. Дівчина зізнається, що любов до книги їй намагалися прищепити з дитинства батьки та школа, але справжній інтерес прийшов після того, як їй друзі захопливого й цікаво переповіли романи Ремарка. «Читання дарує поживу для мозку, вчить думати й допомагає здійснювати мрії», –  пише Вікторія Ганаба.

Надзвичайно приємно, що читати — знов стає модним серед молоді.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси