52-річний вінничанин надавав незаконні «послуги для чоловіків»

НАЗАД
18 травня 2023 11:00

Оперативні співробітники Держприкордонслужби викрили 52-річного мешканця міста Вінниця, який організовував незаконні подорожі чоловікам віком від 18 до 60 років.

Зловмисник за грошову винагороду допомагав потрапити за кордон військовозобов’язаним особам, яким в умовах воєнного стану обмежено можливість виїзду з України. Чоловік пропонував «потенційним клієнтам»  послуги з доставки до держрубежу та інструктував як і коли його незаконно перетнути.

Наразі вінничанину оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 ККУ, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Національної поліції із залученням оперативних співробітників Могилів-Подільського прикордонного загону за процесуального керівництва Могилів-Подільської окружної прокуратури. За організацію незаконного переправляння осіб через кордон підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до дев’яти років. Матеріали кримінального провадження буде скеровано до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси