52-річний росіянин, який брав участь у діяльності терористичних організацій, втікав з України

НАЗАД
08 липня 2014 08:55

На Донеччині прикордонники затримали 52-річного громадянина Росії, який причетний до екстремістських дій на території України. У нього знайшли посвідчення народного ополчення, військову форму, радіостанції

Вчора о 22.00 на Донеччині співробітники Державної прикордонної служби України затримали 52-річного громадянина Росії, який причетний до екстремістських дій на території України. У нього знайшли посвідчення народного ополчення, військову форму, радіостанції тощо.

Чоловік намагався залишити Україну в пішому порядку через пункт пропуску «Успенка». Проте прикордонний наряд виявив, що у росіянина відсутня міграційна картка. Під час спілкування житель Москви помітно хвилювався та не зміг пояснити звідки він слідує і яким шляхом потрапив на територію України. Оглядаючи його речі охоронці кордону знайшли купу речей, серед яких: посвідчення народного ополченця «ДНР», підписане командуючим ополченням ДНР Стрелковим І.І., блокнот з записами контактних телефонів та інструкціями з виходу на зв'язок, карти Слов’янська, Краматорська, Донецька, Амвросіївки роздруковані з інтернету, 4 комплекти військової польової форми та 3 пари армійського взуття, ніж, пилку по металу, набір інструментів, протигаз, підсумок для магазинів, банківські картки, дві УКХ радіостанції з запасними антенами та зарядними пристроями, GPS навігатор, 3 мобільні телефони, фотоапарат та ін.

В даний час затриманого чоловіка передано представникам АТЦ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси