4 крадені автівки та шахрая викрили на кордоні за базою даних Інтерполу

НАЗАД
01 вересня 2018 10:46

З початку року реалізовано інформацію Інтерполу відносно майже 1000 громадян та 140 одиниць транспорту.

Держприкордонслужба продовжує активно використовувати базу даних Інтерполу для викриття осіб та транспортних засобів, що знаходяться в міжнародному розшуку. Лише з початку року реалізовано інформацію відносно майже 1000 громадян та 140 одиниць транспорту.

Протягом доби на кордоні виявлено 4 крадені автівки та шахрая з Молдови.

Зокрема, в пункті пропуску «Лужанка», що на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону зупинили автомобіль «Ауді» 2013 року випуску. Ним виїхати з України намагався наш співвітчизник. З’ясувалося, що автівка була викрадена минулого року на території України. 

Ще одну «Ауді» спинили прикордонники Луцького загону в пункті пропуску «Пулемець». Транспортний засіб перебував в розшуку через викрадення в Польщі. Крім того, крадені «Шевроле» і «Фольксваген» виявили співробітники Харківського та Білгород-Дністровського загонів.

Також прикордонники Білгород-Дністровського загону в пункті пропуску «Паланка» виявили за базою даних Інтерполу громадянина Молдови. Він перебував в міжнародному розшуку за шахрайство.

По даних фактах поінформовано Укрбюро Інтерполу в Києві, а транспортні засоби та іноземця передано співробітникам Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси