31 рік на варті кордону

НАЗАД
08 травня 2023 17:29

Сьогодні, 8 травня, День частини відзначають одразу три регіональних управління Держприкордонслужби – Східне, Західне й Південне.

Сьогодні військовослужбовці усіх цих територіальних органів прикордонного відомства залучені до відсічі та стримування збройної агресії рф. Витримка і мужність, спроможність виконувати службово-бойові завдання в будь-яких умовах, яскраво свідчать українському народу та усьому цивілізованому світу про сильний характер і самовідданість українських прикордонників.

З урахуванням безпекової обстановки у зазначених регіональних управліннях відбулися заходи з нагоди їх 31-ї річниці. Учасники цих заходів згадали основні етапи розбудови системи прикордонної безпеки незалежної України, а особливо період з 2014 року, коли територіальну цілісність України доводиться боронити і відновлювати зі зброєю в руках. Прикордонні родини та гості вшанували пам'ять загиблих побратимів і усіх українців, життя яких відібрала країна-терорист, хвилиною мовчання. Кращих прикордонників заохочено відомчими нагородами.

Вітаємо прикордонників Східного, Західного й Південного регіональних управлінь з Днем військової частини. Сподіваємося якнайшвидше повернутися на службу в межах міжнародно визнаних кордонів України й наближаємо нашу Перемогу.

Слава Україні! Героям Слава!

Вічна пам'ять і шана тим, хто заплатив найвищу ціну заради свободи та незалежності Україні…

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси