30 років на варті західних кордонів

НАЗАД
08 травня 2022 13:04

8 травня виповнюється 30 років з дня створення Північно-Західного напряму прикордонних військ України, правонаступником якого є Західне регіональне управління Державної прикордонної служби України.

У день річниці керівництво та члени спілки ветеранів-прикордонників Західного регіонального управління вшанували пам'ять першого керівника Північно-Західного напряму прикордонних військ України генерал-лейтенанта Миколи Йолтуховського. Вони поклали квіти та запалили лампади у місці його поховання на Личаківському кладовищі.

І в далекому 2014-му році, і сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну, служба прикордонників Західного регіонального управління на сході нашої держави є прикладом героїзму, відчайдушності та бойового братерства, витримки та самопожертви у захисті Батьківщини. Болить дуже, що ми маємо бойові втрати побратимів.

«На жаль, ми змушені відзначати ювілей в той час, коли росія зазіхнула на наш суверенітет і територіальну цілісність, цинічно та безжально знищуючи наш народ. Ми пишаємося нашими військовослужбовцями, які боронять землю від російського агресора і будемо продовжувати і збагачувати славетні традиції, закладені старшими поколіннями», - зазначив начальник Західного регіонального управління генерал-майор Віктор Бабюк.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси