30 років на варті та обороні східних рубежів України

НАЗАД
08 травня 2022 14:07

8 травня 1992 року на сході та півдні нашої країни було створено Південно-Східний напрям Прикордонних військ України.

8 травня 1992 року для організації й управління охороною державного кордону України на сході та півдні нашої країни було створено Південно-Східний напрям Прикордонних військ України, правонаступником якого є Східне регіональне управління Державної прикордонної служби України.

Східне регіональне управління пройшло 30-річний шлях від перших кілків до потужного об’єднання з розвинутою інфраструктурою, сучасним озброєнням та високопрофесійними фахівцями, яке забезпечило надійну охорону державного кордону України.

Однак агресія російської федерації у квітні 2014 року, яка продовжилась повномасштабним вторгненням 24 лютого цього року внесла свої корективи в історію регіонального управління.

Вже дев’ятий рік поспіль, в ході проведення АТО, операції Об’єднаних сил, а з 24 лютого цього року в складі Сил оборони нашої країни, військовослужбовці Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України дають гідну відсіч та нищать ворога на Луганщині, Донеччині, Харківщині та Сумщині. Особовий склад, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України, демонструє мужність, відданість Батьківщині та високий професіоналізм.

Вітаємо персонал Східного регіонального управління ДПСУ з 30 річницею з дня створення військової частини!

Бажаємо всім вам, вашим рідним і близьким злагоди, міцного здоров’я, щастя, добробуту й найшвидшої перемоги над російським агресором.

Слава Україні!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси