22 роки освітньої діяльності

НАЗАД
02 липня 2024 17:04

Сьогодні Навчальний центр Морської охорони Державної прикордонної служби відзначає 22-гу річницю створення. За понад два десятиліття навчальний підрозділ став потужною базою для підготовки моряків-прикордонників. А сьогодні – реформується за сучасними стандартами та стрімко нарощує матеріально-навчальну базу.

Навчальний центр забезпечує первинну підготовку військовослужбовців, організовує освітній процес, виховує вмотивований особовий склад задля виконання завдань з охорони державного кордону та служби в органах та підрозділах Державної прикордонної служби України.

У важкі часи ворожої навали Навчальний центр Морської охорони, увесь викладацько-інструкторський склад об’єднав свої зусилля задля виконання найважливіших завдань – збереження життя наших воїнів, мінімізації втрат під час бойових дій, що залежать саме від навченості військовослужбовців.

З нагоди 22-ї річниці центру всіх військовослужбовців, викладачів, інструкторів та працівників було відзначено грамотами, подяками і цінними подарунками.

«За час існування центру було підготовлено чимало молодших фахівців, які і по сьогодні з гідністю несуть звання морського прикордонника й завжди пам’ятають про той підрозділ, де вони починали свою службу. У нас дружній, наполегливий колектив, і я дякую всім і кожному, що ми впевнено рухаємося вперед. Життя бійців – найвища цінність. Щиро вітаю весь особовий склад центру! Сил та наснаги у протистоянні злу, міцного здоров’я, незламної волі, омріяної перемоги. Хай Бог оберігає! Янгола-охоронця і злагоди кожній родині!», – зазначив у своїй промові начальник Навчального центру Морської охорони капітан 1 рангу Ілля Куценко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси