2 громадян ПСА українські прикордонники затримали у ході скоординованих дій з білоруськими колегами

НАЗАД
07 травня 2017 12:10

У Ріпкинському районі Чернігівської області співробітники Держприкордонслужби затримали двох громадян ПСА. Незаконних мігрантів затримали прикордонники Чернігівського загону в ході скоординованих дій з білоруськими колегами в рамках спільної операції «Гра

У Ріпкинському районі Чернігівської області співробітники Держприкордонслужби затримали двох громадян ПСА.

Незаконних мігрантів затримали прикордонники Чернігівського загону в ході скоординованих дій з білоруськими колегами в рамках спільної операції «Граница-2017», яка нині проводиться на українсько-білоруській ділянці кордону.

Отримавши інформацію від білоруських прикордонників про рух порушників прикордонний наряд відділу «Добрянка» невдовзі викрив та зупинив двох чоловіків, громадян ПСА. Вони незаконно перетнули кордон на напрямку населеного пункту Киселівка. Документів при собі затримані не мали однак назвалися громадянами М’янми.

В даний час тривають фільтраційно-перевірочні заходи.

Крім того, вчора незаконні мігранти затримувались на Харківщині та Одещині. Так, прикордонними нарядами при спробі незаконного перетину кордону були затримані громадянин Грузії та громадянин РФ. Наразі на грузина складено адмінпротокол за ст.204-1 КУпАП і справу направлено до суду, а особу росіянина встановлюють, оскільки він не мав документів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси