19-ту річницю відзначив Навчальний центр Морської охорони в Ізмаїлі - унікальний в своєму роді навчальний заклад, який готує фахівців з охорони морських рубежів держави

НАЗАД
03 липня 2021 11:05

Сьогодні Морська охорона Держприкордонслужби України розбудовується й реформується. Модернізується та оновлюється корабельно-катерний склад, а це вимагає й нових підходів до професійної підготовки моряків-прикордонників.

Протягом поточного року Навчальним центром підготовлено майже 300 військовослужбовців строкової та контрактної служби, а також 30 офіцерів. Первинна, базова підготовка, курси підвищення кваліфікації, збори, тренінги, в тому числі й із залученням іноземних інструкторів оглядової, штурмової підготовки, від боротьби за живучість корабля до базового вивчення англійської – Навчальний центр тримає ритм та насиченість освітнього процесу.

Теоретичні знання слухачі всіх напрямків і рівнів підготовки обов’язково закріплюють на практичних заняттях.

Шануючи ветеранів і зберігаючи славні традиції, в навчальний процес викладачі та інструктори центру активно впроваджують новітні підходи і досвід іноземних партнерів.

Інфраструктура та навчальна матеріально-технічна база якісно й охайно утримується, зберігається і оновлюється. В рамках міжнародного співробітництва та технічної допомоги Навчальним центром отримано сучасні зразки спеціального обладнання, аварійно-рятувальне майно, екіпірування та інші необхідні для навчального процесу засоби.

Для навчання й проживання слухачів та курсантів створено належні комфортні умови.

Завдяки наполегливій роботі всього колективу Навчального центру загони Морської охорони з року в рік забезпечуються кваліфікованими спеціалістами за всіма морськими спеціальностями.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, самовідданість, старанність та ініціативу, високу особисту дисципліну та з нагоди відзначення Дня частини кращі військовослужбовців та працівники Центру отримали грамоти та подяки від керівництва.

Начальник центру Ілля Куценко подякував органам місцевої влади, керівництву Українського Дунайського пароплавства та Ізмаїльського морського торгівельного порту за підтримку і допомогу у підготовці захисників морських кордонів держави.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси