19 прикордонників отримали державні нагороди та відомчі відзнаки

НАЗАД
18 сiчня 2024 14:43

Подвиг кожного захисника заслуговує найвищої поваги суспільства та найцінніших нагород, адже, мобілізувавшись на боротьбу за свободу та життя свого народу, ці люди не зважали ні на що, окрім головного завдання. Їхній внесок є неоціненним, а досвід, який вони отримали, робить їх унікальними.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі згідно з Указами Президента України 12 прикордонників удостоєні медалей «За військову службу Україні». Два прикордонники отримали медалі «За бездоганну службу» ІІ та ІІІ ступенів. Медаллю «Захиснику Вітчизни» відзначено чотирьох військовослужбовців. Також, згідно з наказами Міністерства внутрішніх справ та Міністерства оборони України, двоє офіцерів отримали заохочувальні відзнаки "вогнепальна зброя".

Вручив нагороди заступник Голови Держприкордонслужби генерал-майор Сергій Сердюк. Він також привітав захисників з отриманням заслужених відзнак подякував за самовіддану службу та сказав напутні слова, адже війна триває і боротьба українських прикордонників подекуди є вирішальною у діях Сил оборони України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси