З турботою про майбутнє

НАЗАД
01 вересня 2024 14:57

З початку цього року це уже друга група дітей прикордонників, яка отримала змогу здійснити реабілітацію, психологічно відновитися та ознайомитися з прекрасною культурою та побутом грузинського народу

Державна прикордонна служба України за підтримки партнерів продовжує здійснювати заходи з організації відпочинку та реабілітації за кордоном для дітей прикордонників, які беруть безпосередню участь у відсічі збройної агресії російської федерації, а також загиблих та тих військовослужбовців, які на цей час перебувають в полоні.

Так за ініціативи Народної депутатки України Іванни Климпуш-Цинцадзе та підтримки Посольства Грузії в Україні, управлінням соціального супроводу Департаменту персоналу організовано виїзд групи з 20 дітей до Республіки Грузії.

З початку цього року це уже друга група дітей прикордонників, яка отримала змогу здійснити реабілітацію, психологічно відновитися та ознайомитися з прекрасною культурою та побутом грузинського народу.

Високо цінуємо підтримку та надану можливість для українських дітей, які кожного дня страждають від війни та долають її страхи, тих, хто чекає своїх батьків з полону або навіть залишилися сиротами через агресію російської федерації.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси